Aanbod

Habets Event Support heeft wat u zoekt!

Licht en geluid zijn tegenwoordig de sfeerbepalende factoren op een feest, evenement of partij. En op welke gelegenheid ontbreekt er vandaag de dag nog muziek?

Wij bieden u een breed scala aan professionele apparatuur op het gebied van licht, geluid, audiovisuele middelen, DJ Gear & Drive-In show, Truss & podium, special effects, band- & tapesets, standbouw en complete shows.

Onze materialen kunnen (tegen een kleine meerprijs) door ons personeel worden afgeleverd en geïnstalleerd. Vanzelfsprekend krijgt u hierbij duidelijke instructies over de werking van het apparatuur zodat u het zelf gemakkelijk kunt bedienen. Onze apparatuur is van hoogwaardige kwaliteit en wordt altijd getest voor uitgifte. Mocht u de geleverde apparatuur willen laten bedienen door een of meerdere van onze gespecialiseerde Technici, dan is dit vanzelfsprekend ook mogelijk (tegen een uurtarief).

Bent u op zoek naar benodigdheden en kunt u het op de site niet vinden? Laat het ons weten. Wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn, want niets is voor ons te groot en zeker niet te klein!

Geluidsystemen

Kwalitatief hoogwaardig geluid is van groot belang voor de totaalbeleving. Voor zowel de losse verhuur als grote projecten bent u bij ons aan het juiste adres! >> Lees meer...

13

Lichteffecten & toebehoren

Verlichting is de sfeermaker! De laatste jaren is er veel veranderd op het gebied van licht, de opkomst van LED verlichting is hier een klinkend voorbeeld van. Ons aanbod biedt vandaar vele mogelijkheden. >> Lees meer...
5

Video & projectieapparatuur

Voor zowel uw zakelijke presentaties
als particuliere aangelegenheden hebben wij
de juiste audiovisuele middelen beschikbaar.
>> Lees meer...

82

Microfonen & randeffecten

Iedere artiest, band, orkest of gezelschap heeft specifieke wensen als het aankomt op microfoons en toebehoren. Ook is het voor de kwaliteit van het optreden van groot belang dat de juiste microfoons ingezet worden.
>> Lees meer...

117

Mixers & afspeelapparatuur & Dj Booth

DJ Gear, mixers en afspeelapparatuur kennen tegenwoordig oneindig veel opties. Bent u opzoek naar CD-spelers, draaitafels, mixers of MIDI Controllers? Wij beschikken over een ruim assortiment >> Lees meer...
Natuurlijk mogen ook onze DJ Booths niet ontbreken op uw feest! >> Lees meer...

114

Truss, podium & podiumtoebehoren

Truss constructies maken het mogelijk om licht, geluid en andere zaken op een veilige manier te bevestigen boven u en uw gasten. Zo onstaat er als het ware een zwevend geheel wat een prachtig effect oplevert. >> Lees verder...

73

Special effects 

De spreekwoordelijke kers op de taart... Datgene bereikt u met onze special effects.

Deze tillen uw feest, evenement of partij naar een uitzonderlijk niveau.

>> Lees meer...

119

Complete shows

Bent u opzoek naar een zakelijk partner die voor u een volledige show op het gebied van licht, geluid en overige techniek kan verzorgen? Zoek dan niet verder en neem snel een kijkje bij onze show impressies!
Enthousiast over onze mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op!

85_1

Standbouw

De volledige opbouw en aankleding van uw beursstand conform uw eigen wensenpakket.

Grote Truss stands met alles erop en eraan of uw random beursstand met net dat beetje extra...

>> Lees meer...

66

Band- & Tapesets

Niet iedere band heeft zelf alle benodigdheden in huis om hun optredens te faciliteren. Habets Event Support biedt dan de uitkomst. Professionele materialen en bekwame technici met kennis van zaken en ruime ervaring.

>> Lees meer...

120