Totaaloverzicht geluidsystemen voor uw

evenement

Ons ruime aanbod geluidsystemen voor uw feest, bruiloft, evenement of partij

Kwalitatief hoogwaardig geluid is van groot belang voor de totaalbeleving.
Voor zowel de losse verhuur als grote projecten bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij werken met professionele merken en systemen zoals o.a.;

LEM, LD Systems, Electro Voice & Next Proaudio.


Bent u opzoek naar een echte actieve krachtpatser? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken! LEM tourmaster biedt u de uitkomst!

lemtour top a
LEM tourmaster top
€ 30,00 exclusief btw.
 
Een dubbele LEM tourmaster set met vier 15" toppen. Deze actieve toppen met diverse presets zijn uitermate geschikt voor het snellere plug en play werk.
LEM tourmaster sub
€ 40,00 exclusief btw.
 
Vier dubbele 15"subs. Deze actieve subs met diverse presets zijn uitermate geschikt voor het snellere plug en play werk.
lemtour a sub

Habets Event Support is vaak in de weer met het ontwerpen en construeren van beursstands. Verder is de vraag naar actieve, compacte geluidssystemen welke eenvoudig plug-and-play te koppelen zijn met uw eigen apparatuur (via bijvoorbeeld Buetooth of mini-jack) sterk toegenomen. Vandaar voeren wij het LD Systems geluidsysteem in ons verhuurassortiment.
LD systems Curv 500 topspeaker
€ 10,00 exclusief btw.
 
De 1x 4 inch midrange driver en de 3x 1 inch high frequency drivers zorgen, in combinatie met de WaveAhead sound technology voor een uitstekende geluidskwaliteit.
De speakers worden bevestigd op een Smartlink adapter, deze adapter wordt bevestigd op het bijbehorende Array-statief, deze combinatie zorgt voor de ideale spreiding van uw geluid.
Maximaal 4 speakers per Smartlink adapter.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LD systems Curv 500 subspeaker Slave Extension
€ 15,00 exclusief btw.
 
10 inch Slave Extension subspeaker. t.b.v. uitbreiding naar meerdere sub/top combinaties per eindset geluid.
Power output 300W/1200W (RMS/PEAK), 160W/640W (Sattelite).

 
 
 
 
 
 
 
 
LD systems Curv 500 subspeaker Active
€ 25,00 exclusief btw.
 
10 inch Active subspeaker incl. on-board control panel t.b.v. het bedienen van de eindset geluid.
Power output 300W/1200W (RMS/PEAK), 160W/640W (Sattelite).
1x Mini-jack input t.b.v. uw eigen laptop, smartphone, tablet pc, e.d. 2x of 3x microfoon input en/of 2x line input.
Maximaal 2x line output waarvan 1x LD Curv 500 t.b.v. uitbreiding naar meerdere sub/top cominaties per eindset geluid.
 
 
 
 
 
 
LD systems Curv 500 set
Enkel € 75,00 exclusief btw.
Dubbel € 140,00 exclusief btw.
 
Met de inzet van Array-statieven en Smartlinks zijn de LD systems Curv 500 onderdelen eenvoudig uit te bouwen naar een enkele eindset geluid (tot 45 personen) of een dubbele eindset geluid (tot 90 personen). 


De Electro-Voice RX serie behoort tot de absolute top PA speakers in hun prijsklasse. Stuk voor stuk zijn ze uitgerust met enorme vermogens, gecombineerd met een fantastische geluidsdruk.
Ideaal voor drive-in shows!
evrx118g
Sub-kast Ev-rx 118s  
€ 30,00 exclusief btw.
 

Deze zeer bekende sub kast uit de ev-rx serie is al heel wat jaren het parade paardje van Habets Event Support. Deze enkel 18"sub kast is zo gebouwd dat bij normaal gebruik een rendment behaald kan worden van 126DB bij 2400W! Habets Event Support is in het bezit van meerdere ev-rx 118s kasten en kan dus zonodig gedubbeld worden.

 Top-kast Ev-rx 212/75
€ 35,00 exclusief btw.
 

Deze top kast is misschien wel de bekendste speaker uit de ev-rx serie. Deze kast staat dan ook bekend om zijn waanzinnig geluid en uitermate goede prestaties. Deze top kast is zeer geschikt voor live mixing e.d. Habets Event Support beschikt over meerdere ev-rx 212/75 kasten en kan dus zonodig gedubbeld worden. De RX212/75 staat garant voor 675 watt aan mid high vermogen.

 

evrx21275g

We beschikken over diverse type versterkers. U heeft de keuze uit de Q-serie, P-serie, CP-serie ook beschikken we over diverse Crest versterkers die ook goed te gebruiken zijn in combinatie met deze speakers.

evrxsetg

Set Ev-rx. 
 

Naast de losse verhuur biedt Habets Event Support ook de mogelijkheid om complete sets te huren. Wanneer u hiervoor kiest kunnen we natuurlijk scherpe prijzen geven! U kunt de set zelf samenstellen incl. de speakers en speakerprocessors.


Next proaudio: Deze luidsprekers zijn ontworpen voor nagenoeg elke gelegenheid waarbij de compacte afmetingen van belang zijn en een uitstekende geluidskwaliteit een vereiste is.

Next proaudio PFA12 top
NIEUW IN ONS ASSORTIMENT!
€ 27,50 exclusief btw.
 

De 1 x 12" actieve Next proaudio top is een zeer krachtige topkast. Deze professionele speaker is ontworpen voor de hogere klasse en is uitgerust met een top gemonteerde stekkerdoos. Zeer geschikt als monitorspeaker.

Wanneer u microfonie direct op de PFA12 aan wenst te sluiten dan dient u te werken met een pre amp mixer. Wij bieden u hiervoor een eenvoudige en goedkope, doch noodzakelijke en kwalitatief goede oplossing: Allen & Heath ZED 6.

 

 

pfa12

 

x12

 
Next proaudio X112 top
€ 28,00 exclusief btw.
 

De 1 x 12" speaker zorgt voor ‘natuurlijk’ klinkende muziek en verstaanbaarheid. De hoge kwaliteit van het geluid is het resultaat van het zorgvuldig ontworpen full range speaker system. Hierdoor raden wij deze serie ook aan om maximale prestaties en betrouwbaarheid te garanderen.

 
Next proaudio XS118 sub
€ 30,00 exclusief btw.
 

De sub woofer van Next proaudio is een zeer krachtige door zijn 18 inch speakers. Deze professionele sub is ontworpen voor de hogere klasse en is uitgerust met een top gemonteerde stekkerdoos. Hierdoor kan het worden gebruikt om zowel gestackt als zwevend te werken.

 

xs18

 

NEXT-proaudio_HFA112_angle1_black

 
Next proaudio HFA112 top
NIEUW IN ONS ASSORTIMENT!
€ 27,50 exclusief btw.
 

De 1 x 12" actieve 2-way speaker zorgt voor ‘natuurlijk’ klinkende muziek en verstaanbaarheid. De hoge kwaliteit van het geluid is het resultaat van het zorgvuldig ontworpen active full range speaker system. Deze professionele speaker is ontworpen voor de hogere klasse.

 

 
Next proaudio HFA15s HP sub
NIEUW IN ONS ASSORTIMENT!
 

Deze active front loaded reflex sub woofer van Next proaudio is een zeer krachtige door zijn 15 inch speakers. Deze professionele sub is ontworpen voor de hogere klasse.

NEXT-proaudio_PFA18s_angle1

 

x212

 

Next proaudio X212 top
€ 40,00 exclusief btw.
 

Deze 2 x 12" speaker zit een paar stapjes hoger dan de Next proaudio 112. Met de zelfde kwaliteiten biedt het u nog meer als verwacht. Deze veelzijdige speaker werkt even goed als vloermonitor, op statief of zwevend.


Next proaudio in combinatie met line-array. Met de line-array zorg je voor een egale spreiding van het geluid. Met deze set kun je zelf globaal bepalen tot waar het geluid mag komen.

 
james1
 

 

xs18

Next proaudio XS118 sub
€ 30,00 exclusief btw.
 

Deze Next proaudio subs behoren tot de line-array van Habets Event Support. Deze 18" subs met een RMS power van 2400Watt wordt bij ons gebruikt in combinatie met onze line-array speakers. We kunnen met deze set zowel gestackt als zwevend werken. Het voordeel van een line-array is dat je met relatief weinig speakers een groot oppervlak kunt bestrijken.

Next proaudio line array top
€ 40,00 exclusief btw.
 

Deze Next proaudio toppen behoren tot de line-array van Habets Event Support. Deze 12" top met een RMS power van 1120Watt wordt bij ons gebruikt in combinatie met onze line-array sub speakers. We kunnen met deze set zowel gestackt als zwevend werken. Het voordeel van een line-array is dat je met relatief weinig speakers een groot oppervlak kunt bestrijken.

 

la122-2

 

 

nextsetg

Next proaudio line array
€ 585,00* exclusief btw.
 
De line array zal worden ingezet op de grotere evenementen en out-door festiviteiten. De set is inzetbaar vanaf 6 subs en 6 toppen. U huurt bij ons al een line array vanaf € 585,-* excl. btw.
We kunnen met deze set zowel gestackt als zwevend werken. Het voordeel van een line-array is dat je met relatief weinig speakers een groot oppervlak kunt bestrijken.
* De vanaf prijs is gebasseerd op 6 subs en 6 toppen.
 

Vanwege het brede en vernieuwende assortiment aan apparatuur, is het helaas nog niet mogelijk voor ons om alles online te zetten. De apparatuur die we op dit moment aan u tonen zijn veelal de hardlopers. Heeft u een specifieke vraag, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

 

"Habets Event Support, speelt graag voor U de hoofdrol achter de schermen".

Klik hier om contact met ons op te nemen »