Electro Voice RX

Ons ruime aanbod geluidsystemen voor uw feest, bruiloft of partij


De Electro-Voice RX serie behoort tot de absolute top PA speakers in hun prijsklasse. Stuk voor stuk zijn ze uitgerust met enorme vermogens, gecombineerd met een fantastische geluidsdruk.
Ideaal voor drive-in shows.

 

evrx118g

Sub-kast Ev-rx 118s  
€ 30,00 exclusief btw.
 

Deze zeer bekende sub kast uit de ev-rx serie is al heel wat jaren het parade paardje van Habets Event Support. Deze enkel 18"sub kast is zo gebouwd dat bij normaal gebruik een rendment behaald kan worden van 126DB bij 2400W! Habets Event Support is in het bezit van meerdere ev-rx 118s kasten en kan dus zonodig gedubbeld worden.

Top-kast Ev-rx 212/75
€ 35,00 exclusief btw.
 

Deze top kast is misschien wel de bekendste speaker uit de ev-rx serie. Deze kast staat dan ook bekend om zijn waanzinnig geluid en uitermate goede prestaties. Deze top kast is zeer geschikt voor live mixing e.d. Habets Event Support beschikt over meerdere ev-rx 212/75 kasten en kan dus zonodig gedubbeld worden. De RX212/75 staat garant voor 675 watt aan mid high vermogen.

 

evrx21275g

We beschikken over diverse type versterkers. U heeft de keuze uit de Q-serie, P-serie, CP-serie ook beschikken we over diverse Crest versterkers die ook goed te gebruiken zijn in combinatie met deze speakers.

evrxsetg
Set Ev-rx. 
 

Naast de losse verhuur biedt Habets Event Support ook de mogelijkheid om complete sets te huren. Wanneer u hiervoor kiest kunnen we natuurlijk scherpe prijzen geven! U kunt de set zelf samenstellen incl. de speakers en speakerprocessors.


De apparatuur die we op dit moment aan u tonen zijn veelal de hardlopers. Heeft u een specifieke vraag, neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje in ons totaaloverzicht aan geluidsystemen. We helpen u graag verder.

 

"Habets Event Support, speelt graag voor U de hoofdrol achter de schermen".

Klik hier om contact met ons op te nemen »