Next proaudio

Ons ruime aanbod geluidsystemen voor uw feest, bruiloft of partij


Next proaudio: Deze compacte luidsprekers zijn ontworpen voor nagenoeg elke gelegenheid waarbij de compacte afmetingen van belang zijn een uitstekende geluidskwaliteit een vereiste is.


 
 
pfa12
Next proaudio PFA12 top
NIEUW IN ONS ASSORTIMENT!
€ 27,50 exclusief btw.
 

De 1 x 12" actieve Next proaudio top is een zeer krachtige topkast. Deze professionele speaker is ontworpen voor de hogere klasse en is uitgerust met een top gemonteerde stekkerdoos. Zeer geschikt als monitorspeaker.

Wanneer u microfonie direct op de PFA12 aan wenst te sluiten dan dient u te werken met een pre amp mixer. Wij bieden u hiervoor een eenvoudige en goedkope, doch noodzakelijke en kwalitatief goede oplossing: Allen & Heath ZED 6.

 
 
Next proaudio X112 top
€ 28,00 exclusief btw.
 

De 1 x 12" speaker zorgt voor ‘natuurlijk’ klinkende muziek en verstaanbaarheid. De hoge kwaliteit van het geluid is het resultaat van het zorgvuldig ontworpen full range speaker system. Hierdoor raden wij deze serie ook aan om maximale prestaties en betrouwbaarheid te garanderen.


 

x12

 

 

xs18

Next proaudio XS118 sub
€ 30,00 exclusief btw.
 

Deze passieve sub woofer van Next proaudio is een zeer krachtige door zijn 18 inch speakers. Deze professionele sub is ontworpen voor de hogere klasse en is uitgerust met een top gemonteerde stekkerdoos. Hierdoor kan het worden gebruikt om zowel gestackt als zwevend te werken.

 
Next proaudio HFA112 top
NIEUW IN ONS ASSORTIMENT!
€ 27,50 exclusief btw.
 

De 1 x 12" actieve 2-way speaker zorgt voor ‘natuurlijk’ klinkende muziek en verstaanbaarheid. De hoge kwaliteit van het geluid is het resultaat van het zorgvuldig ontworpen active full range speaker system. Deze professionele speaker is ontworpen voor de hogere klasse en is uitgerust met een top gemonteerde stekkerdoos.

 

NEXT-proaudio_HFA112_angle1_black

 

NEXT-proaudio_PFA18s_angle1

 
Next proaudio HFA15s HP sub
NIEUW IN ONS ASSORTIMENT!
 

Deze active front loaded reflex sub woofer van Next proaudio is een zeer krachtige door zijn 15 inch speakers. Deze professionele sub is ontworpen voor de hogere klasse en is uitgerust met een top gemonteerde stekkerdoos.

 
 
 
Next proaudio X212 top
€ 40,00 exclusief btw.
 

Deze 2 x 12" speaker zit een paar stapjes hoger dan de Next proaudio 112. Met de zelfde kwaliteiten biedt het u nog meer als verwacht. Deze veelzijdige speaker werkt even goed als vloermonitor, op statief of zwevend.De apparatuur die we op dit moment aan u tonen zijn veelal de hardlopers. Heeft u een specifieke vraag, neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje in ons totaaloverzicht aan geluidsystemen. We helpen u graag verder.

 

"Habets Event Support, speelt graag voor U de hoofdrol achter de schermen".

Klik hier om contact met ons op te nemen »