Intelligent licht

Ons ruime aanbod lichteffecten om uw evenement compleet te maken


Habets Event Support is ook uw partner als het gaat om de huur van verlichting. Op het gebied van intelligent licht beschikken we over een uitgebreid assortiment.

Movinghead Twist Beam Wash 7 LED
 
 
Movinghead Twist Beam Wash
€ 28,50 exclusief btw.
 
De BSL Twist Beam Wash 7 LED movinghead beschikt over een grote lens waardoor het grote oppervlakten kan verlichten. Het heeft en dimmer, stroboscopisch effect, is nauwkeurig te richten en met muziekbesturing.
 
Movinghead
€ 40,00 exclusief btw.
 

Het bekende merk Martin Mac 250 movinghead heeft een grote bewegingsvrijheid maakt geruisloos zijn bewegingen.

macg
Movinghead spot 150 led

 

Movinghead Impact Spot

€ 45,00 exclusief btw.

 

De BSL Impact spot 150 LED movinghead is voorzien van een zeer felle LED bron en beschikt over geavanceerde functies als diverse gobo patronen, stroboscopische effecten en gemotoriseerde auto focus.

 

Movinghead Twist Beam 2R

NIEUW ONS ASSORTIMENT!

€ 45,00 exclusief btw.

De BSL Twist Beam 2R movinghead is voorzien van een zeer krachtige LED Beam en beschikt over geavanceerde functies als diverse gobo patronen, stroboscopische effecten en gemotoriseerde auto focus.

 

Twist-2R-BEAM-1

Impressie van enkele mogelijkheden van de Twist Beam 2R movinghead:
 
(Het vertoonde beeldmateriaal bevat meerdere Twist Beam 2R movingheads, tevens ziet u hier meerdere Impact Spot 150 LED movingheads aan het werk met kleurengobo's)

De apparatuur die we op dit moment aan u tonen zijn veelal de hardlopers. Heeft u een specifieke vraag, neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje in ons totaaloverzicht aan lichteffecten. We helpen u graag verder.

 

"Habets Event Support, speelt graag voor U de hoofdrol achter de schermen".

Klik hier om contact met ons op te nemen »