LED verlichting

Ons ruime aanbod lichteffecten om uw evenement compleet te maken


Naast intelligent licht biedt Habets Event Support ook diverse Led verlichting. Het grote voordeel hiervan is de enorme licht opbrengst afgezet tegen een zeer laag verbruik.

 
 
 
Accu LED par 64
€ 7,50 exclusief btw.
 
Accu LED par 64 is erg gemakkelijk en voorziet in zijn eigen energiebehoefte. U hoeft geen contactdozen en verlengkabels aan te sluiten! Werkt tot wel 8 uur op een volle lading en is ideaal voor ruimtes zonder stroomtoevoer.

 

 
Sunstrip Halogeen
€ 12,50 exclusief btw.
 

De sunstrip heeft wit licht en is ideaal voor voetlicht, wandverlichting of decoratie. Daarnaast is iedere lichtbron apart aan te sturen. Voornamelijk te zien bij modeshows.

 
 
Outdoor LED par Floodlight
€ 15,00 exclusief btw.
 

De outdoor LED par is waterbestendig en laat uw tuin of 'buiten objecten' helemaal tot zijn recht komen.
De verlichting kan aangestuurd worden via DMX of u kunt ervoor kiezen om een vaste kleur in te stellen.

 

 
Flat Par 7 HEXA
NIEUW IN ONS ASSORTIMENT!
€ 15,00 exclusief btw.
 
Krachtige 12W LED spot RGBW-Amber-Uv. Ideaal geschikt voor het aanlichten vanuit truss constructies en totems. Unieke kleurcombinaties te programmeren middels de Amber en Uv kleuren, dit via DMX sturing.
 
 
Par 64 HEXA
NIEUW IN ONS ASSORTIMENT!
€ 17,50 exclusief btw.
 
Krachtige 12W LED spot RGBW-Amber-Uv. Ideaal geschikt voor het aanlichten vanuit truss constructies. Unieke kleurcombinaties te programmeren middels de Amber en Uv kleuren, dit via DMX sturing.

 

 

 
4-bar LED
€ 35,00 exclusief btw.
 

De 4-bar is voorzien van multi-led en kan dus niet ontbreken in ons verhuur assortiment. Het bestaat uit 4 led 'spots' waarbij het als voordeel heeft dat het één kabel heeft voor elektriciteit.

4 programma's: autonoom (stand alone), DMX-gestuurd, muziek gestuurd of master/slave.

 
Pixelbar LED
€ 17,50 exclusief btw.
 

Pixelbarren zijn inzetbaar als wandverlichting of als podiumverlichting. Iedere RGB multi-led is apart aan te sturen. Daarnaast beschikt Habets Event Support over dashlite. Dit maakt het mogelijk om over meerdere pixelbarren tegelijk een tekst te laten lopen.

 

 

 
 
Sterrendoek 3x6 meter
€ 40,00 exclusief btw.
 

Ook voor de afwerking van uw podium kunt u uiteraard terecht bij Habets Event Support. Zo bieden wij sterrendoeken voorzien van LED verlichting.


De apparatuur die we op dit moment aan u tonen zijn veelal de hardlopers. Heeft u een specifieke vraag, neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje in ons totaaloverzicht aan lichteffecten. We helpen u graag verder.

 

"Habets Event Support, speelt graag voor U de hoofdrol achter de schermen".

Klik hier om contact met ons op te nemen »