Microfonen en randeffecten

Voor een spetterende presentatie van uw gelegenheid

Iedere artiest, band, orkest of gezelschap heeft specifieke wensen als het aankomt op microfoons en toebehoren. Ook is het voor de kwaliteit van het optreden van groot belang dat de juiste microfoons ingezet worden.

Ons aanbod voorziet in alle opties! Wij werken met professionele merken en een diversiteit aan types per merk.

O.a.; Shure, Sennheiser, AKG, Audio Technica en Oktavaq.

Natuurlijk mogen ook de bijbehorende randeffecten niet ontbreken in ons assortiment.
 

Een van de bekendste en meest betrouwbare merken op het gebied van microfoons is Shure, Habets Event Support beschikt over diverse draadloze Shure series.

slxshureg
Shure SLX24/Beta58
€ 35,00 exclusief btw.
 
In ons assortiment kan de bekende Shure Beta 58 niet ontbreken. Het Shure SLX draadloos systeem heeft vele functies waardoor het al jaren de voorkeur heeft van de professionals.
Ook hebben we de normale Shure SLX-SM 58 in de verhuur.
De SM58 doet bij veel mensen een belletje rinkelen, en terecht! Deze microfoon is ontzettend populair voor on-stage gebruik, en is zo allround dat u eigenlijk alleen een SM58 nodig heeft!
Shure BLX24R/Beta58
€ 40,00 exclusief btw.
 
De SM58 vindt u echt overal terug. Hij doet het altijd, geeft zang en spraak goed weer en is ongevoelig voor rondzingen.
 
De Shure BLX2 zender communiceert met de BLX4 draadloze ontvanger. De ontvanger is compact en voorzien van krachtige interne antennes. Via de Shure QuickScan-functie wordt automatisch een goede verbinding gemaakt met de hanheld en kan ook in ‘drukkere’ omgevingen eenvoudig snel een vrij kanaal worden gevonden.
 
Ook hebben we de normale Shure BLX-SM 58 in de verhuur.
Shure BLX24R-SM58
beta87g
Shure SLX24/ Beta 87C
€ 50,00 exclusief btw.
 

Naast de gangbare modellen zoals de Beta 58 en de SM 58, bieden wij de draadloze Beta 87c condensator zangmicrofoon. Deze microfoon is net zo stevig als een dynamische microfoon waardoor het zelfs bruikbaar is voor live toepassingen. Erg populair bij de actievere artiesten de niet constant recht door de microfoon zingen.

 


Naast het bekende microfoon merk Shure beschikt Habets Event Support over diverse draadloze Sennheiser series.

Sennheiser EW 135 G3
€ 35,00 exclusief btw.
 
De G3 serie van Sennheiser is de opvolger van de bekende G2 serie.
Voor een goede weergave bij iedere muziekstijl of bij welke presentatie dan ook, kunt u op dit EW 135 G3 draadloze systeem vertrouwen. Zowel te huur met handheld als met bodypack.
sennheiserg
sennlg
Sennheiser EW100 G2
€ 35,00 exclusief btw.
 
De Sennheiser series uit het verhuur assortiment zijn zowel de oudere als de nieuwere types.
Beide zijn te huur met zowel handheld als met bodypack.

 


In verband met de aankomende aanpassingen in de huidige zendfrequenties, hebben wij ons verdiept in de nieuwere microfoonsystemen. Zo zijn we terecht gekomen bij het merk Line 6.

Line 6 XD-v75
€ 35,00 exclusief btw.
 

Een zeer betrouwbare microfoon die in een lage frequentieband zijn werk doet. Door middel van een mee te sturen Encrypto is de frequentieband gegarandeerd storing vrij. De karakteristiek van de microfoon is op een zeer simpele manier in te stellen via het menu. Daarnaast is het in staat om te linken tot 14 systemen tegelijk.

line6g

 


Naast diverse draadloze systemen, bieden wij ook de bekende DPA microfoons, diverse Lavaliers, bodypacks en de vertrouwde draadmicrofoons.

druppelg
Lavaliers
Prijs vanaf € 5,00 exclusief btw.
 

De Lavalier microfoon kan aangesloten worden op iOS-apparaten zoals o.a. de smartphone. Het is een professioneel draagbare microfoon die de input accepteert van een headset-aansluiting.

Diverse Mono & Stereo DI-boxen
Prijs vanaf € 5,00 exclusief btw.
 

Hoe makkelijk kan het zijn. Je verbindt je extern apparaat of instrument met een DI-box en je bent er zeker van dat je geen storingen of ander geruis meer in je geluid hoort. Habets Event Support verhuurt zowel Mono als Stereo DI-boxen van diverse merken.

stereodig
senng
Sennheiser E845
€ 5,00 exclusief btw.
 

De Sennheiser E 845 is een hoogwaardige super-cardioïde lead vocal microfoon met een uitgebreidere hogefrequentierespons, speciaal ontworpen voor podium gebruik. Ook worden deze microfonen veelal ingezet tijdens band optredens e.d.

Sennheiser E835
€ 6,00 exclusief btw.
 

De Sennheiser E835 is een cardioïde leadvocal podium microfoon, speciaal ontworpen om mishandeld te worden door zangers, MC's, en wat voor toepassingen u nog meer kunt bedenken. Daarnaast ook inzetbaar om gitaarversterkers e.d. uit te versterken.

sendg
sm57g
Shure SM57
€ 7,50 exclusief btw.
 

 De Shure SM57 microfoon wordt veelal ingezet voor het uitversterken van diverse instrumentarium. Het betreft een echte dynamische all rounder!

Shure SM58
€ 7,50 exclusief btw.
 

Naast de draadloze systemen biedt Habets Event Support ook een uitgebreide keuze aan shure microfonen bedraad. Zo ook deze Shure SM58.

sm58g
blaasg
AKG clip-on C518ML
€ 7,50 exclusief btw.
 

Voor het uitversterken van blaasinstrumenten bent u bij Habets Event Support aan het juiste adres. Met een ruime voorraad aan zwanenhalsjes grijpen we niet snel mis. De AKG clip-on C518ML is hier een uistekend voorbeeld van.

Shure Beta 58 
€ 10,00 exclusief btw.
 

Naast de draadloze systemen biedt Habets Event Support ook een uitgebreide keuze aan shure microfonen bedraad. Zo ook deze Shure Beta 58.

betag
akghandg
AKG Condensator microfoon
€ 10,00 exclusief btw.
 

Naast de bekende merken verhuurt Habet Event Support ook deze AKG condensator microfoon. Deze microfoon is zo ontzettend helder en stevig dat hij in feite overal voor te gebruiken is. U zou een operette kunnen versterken maar bijvoorbeeld ook een rock groep.

DPA
Prijs vanaf € 12,50 exclusief btw.
 

 Naast de hiervoor getoonde Lavaliers ofwel dasspeld microfoon, biedt Habets Event Support ook een aantal verschillende DPAtjes. Namelijk: DPA met of zonder headset, DPA geplakt of voorzien van enkel oor bevestiging.

dpag

Professionele communicatie apparatuur.
GP680 picture
Motorola GP680 Portofoon met (optioneel) In Ear systeem
€ 15,00 exclusief btw.
 

Om de interne communicatie binnen uw organisatie of tijdens uw evenement te faciliteren biedt Habets Event Support professionele portofoons. De Motorola GP680 beschikt o.a. over 2 communicatiekanalen, een alarmfunctie en een zeer duidelijke spraakweergave. De portofoon wordt indien gewenst geleverd met bijbehorend In Ear systeem.


Voor het specifiekere live-, opname- en studiowerk beschikken wij over een diversiteit aan microfonie en toebehoren.
Stereo microfoon Audio Technica
€ 15,00 exclusief btw.
 

Een microfoon voor zowel de filmcamera's als voor live bewerkingen. De PRO 24 CMF van Audio Technica is geschikt voor beide doeleinden. Een compacte maar zeer gevoelige microfoon die het mogelijk maakt om van een behoorlijke afstand zeer nette geluidsopnames te maken. Ook erg geschikt voor vergaderingen of conferenties.

atstereog
shuredrumg
Drumkit Shure
€ 25,00 exclusief btw.
 

Habets Event Support biedt naast een keur aan diverse microfoons ook een aantal verschillende drumkits. Deze microfoonsets zijn speciaal ontworpen voor het uitversterken van het drumstel.

AKG C3000
€ 25,00 exclusief btw.
 

Ook deze AKG microfoon is een zeer bekende! De klank is bij de AKG C3000 cardioide condensator studio microfoon erg clean en daardoor klinken de opnames zeer natuurlijk. Dit zorgt ervoor dat de microfoon ook goed te gebruiken is voor broadcasting. Habets Event Support verhuurt meerdere C3000 microfonen.

c3000g
super_55_10_cols
Shure Super55
€ 25,00 exclusief btw.
 

Een retro look welke ons terug waant naar de tijd van Elvis maar toch de kwaliteit van de meest moderne draadmicrofoon. Door de blauwe popfilter heeft deze mic toch een hippe touch.

AKG C1000s
€ 27,50 exclusief btw.
 

Voor het professionelere live werk biedt Habets Event Support een keur aan opties. Zoals bijvoorbeeld deze zeer bekende AKG C1000s. Deze condensator microfoon is gemaakt om op zijn doel gericht te worden. Een aan te passen "nier karakteristiek" maakt het een echte all round microfoon.

c1000g
akgstudiog
AKG C214
€ 30,00 exclusief btw.
 

 De AKG C214 is zowel in de studio als op lokatie inzetbaar en staat bij ons bekend om zijn warme klank.

Zoom H2n
NIEUW IN ONS ASSORTIMENT.
€ 42,50 exclusief btw.
 
De audiorecorder is voorzien van een XY microfoon waarmee MP3 en PMC opgenomen kan worden. Uitbreidbaar intern geheugen middels SD kaarten (SD kaarten dienen los bijbesteld te worden). 4 verschillende opnamemodi. Volume van de opname is direct te normaliseren.
Zoom h2n
oktavag
Oktava mk12
€ 45,00 exclusief btw.
 

Deze kwalitatief zeer goede stereo microfonen set betreft een "geijkte set". Deze set is volledig op elkaar afgestemd en zorgt voor een onovertreffelijke opname of weergave. Doormiddel van een aantal verschillende, meegeleverde kapsels is het mogelijk de "nier" karakteristiek aan te passen. Indien nodig kan men er een -10db filter tussen zetten. Habets Event Support biedt ook van deze Oktava meerdere sets aan in de verhuur.

Studio microfoon diversen
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
 

Habets Event Support heeft diverse studio microfonen in het assortiment, voor iedere opname een geschikte microfoon.

studiog
inearg
Bodypack met In ear systeem
€ 45,00 exclusief btw.
 

Tijdens een optreden kan een artiest gebruik maken van monitoren op het podium. Als hier geen ruimte voor is kan een artiest er voor kiezen om draadloos te werken met een 'in ear systeem'. Habets Event Support verhuurt een aantal van deze systemen. Allen van het merk Sennheiser.


Voor (Rand)effecten beschikken wij over een keur aan technische voorzieningen.
Klark Teknik
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
 

Habets Event Support biedt ook een keur aan randeffecten. De voorraad bestaat uit diverse merken en soorten. Deze Klark Teknik staat toch wel bekend om zijn waanzinnige kwaliteit. Met de dynamic processor kan men compressen zowel RMS als peak, limiters activeren expander/gates etc. een zeer compleet apparaat en een PRE voor de analoge mixers.

compg
klarkg
Klark Teknik  Graphic EQ
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
 

 Ook deze 2x 30 bands Graphic EQ mag zeker niet ontbreken in het effectenrack van een analoge mixer.

DBX randeffecten: 2 kanaals compressor limiter
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
 

Habets Event Support biedt ook een keur aan randeffecten. Deze voorraad bestaat uit diverse merken en soorten. Zo beschikt Habets Event Support ook over een aantal DBX randeffecten waaronder deze 2 kanaals compressor limiter.

compressorg
dbxcomg
DBX randeffecten: 2 kanaals crossover
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
 

Habets Event Support biedt ook een keur aan randeffecten. Deze voorraad bestaat uit diverse merken en soorten. Zo beschikt Habets Event Support ook over een aantal DBX randeffecten waaronder deze 2 kanaals Crossover.

Behringer randeffecten
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
 

Naast de diverse randapparatuur zoals hiervoor omschreven heeft Habets Event Support ook nog een ruime voorraad aan Behringer randeffecten. Zowel EQ's als effectenprocessors en compressor limiters.

behringergalmg
lex1g
Lexicon randeffecten: analoge dual reverb effects processor
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
 

Habets Event Support biedt ook een keur aan randeffecten. Deze voorraad bestaat uit diverse merken en soorten. Zo beschikt Habets Event Support ook over een aantal lexicon randeffecten waaronder deze analoge dual reverb effects processor.

Lexicon randeffecten: digitale dual stereo/surround reverb effects processor
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
 

Habets Event Support biedt ook een keur aan randeffecten. Deze voorraad bestaat uit diverse merken en soorten. Zo beschikt Habets Event Support ook over een aantal lexicon randeffecten waaronder deze digitale dual stereo/surround reverb effects processor.

lex2g

Vanwege het brede en vernieuwende assortiment aan apparatuur, is het helaas nog niet mogelijk voor ons om alles online te zetten. De apparatuur die we op dit moment aan u tonen zijn veelal de hardlopers. Heeft u een specifieke vraag, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

 

"Habets Event Support, speelt graag voor U de hoofdrol achter de schermen".

Klik hier om contact met ons op te nemen »