voor vragen
040 22 23 500

Wilt u teruggebeld worden?

BannerEventlogocentraal
20190413_210355

Joost zong de sterren van de hemel...

Wij lieten hem stralen als nooit tevoren!

Slider 1

Coentje was vooral jarig...

Wij zorgden voor de rest!

Slider 1-1

Railey is een echte zakenman...

Zijn bedrijfsopening regelden wij!

FB_IMG_1553087986157

Francoise verkoopt auto's.....

Wij lieten ze shinen!

20190704_094250

Jan & Ans zijn 50 jaar getrouwd....

Wij zorgden voor de rest!

15994501_1211982232227476_1383190210177466855_o_1211982232227476

Marcel wilde een bedrijfsfeest vieren...

Wij bouwde van zijn bedrijfsloods een feestpaleis!

Slider 2

Theo is dirigent...

Zijn concert regelden wij!

Slider 2 - copy

Sander wilde een tuinfeest vieren...

De materialen regelden wij!

Slider 2 - copy - copy - copy

Citroën introduceerde een nieuw model...

Wij plaatsten de auto in de spotlights!

WhatsApp Image 2019-10-22 at 16.45.06(2)

Maike is trots op haar nieuwe kledinglijn,

Wij zorgden dat overal aan gedacht werd!

  • Totale ontzorging
  • 1 aanspreekpunt
  • Alles op voorraad
  • Voor elk feest

Feestverhuur regio Valkenswaard

Feesten zonder zorgen met Habets Event Support in de regio Valkenswaard

Voor iedereen in Valkenswaard, Dommelen, Borkel & Schaft, Leende en Heeze die droomt van een perfect georganiseerd feest zonder stress: welkom bij Habets Event Support! Wij staan klaar om van elk evenement een onvergetelijke ervaring te maken, waarbij u volledig ontzorgd wordt van voorbereiding tot afronding. Onze belofte is niet zomaar een slogan; het is een Feest om met Ons zaken te doen!

Bij Habets Event Support beschikken we over een breed scala aan materialen en diensten die uw feest of evenement naar een hoger niveau tillen. Of u nu een intiem tuinfeest plant of een groot bedrijfsevenement, onze uitgebreide inventaris en deskundige service zorgen ervoor dat aan al uw behoeften wordt voldaan.

Tenten en Meubilair: Ons assortiment omvat een diversiteit aan tenten die bescherming bieden tegen de elementen, of het nu zon of regen is. Van elegante pagodetenten tot praktische partytenten, wij zorgen voor de ideale setting. Daarnaast bieden wij een uitgebreide collectie aan meubilair, van stijlvolle stoelen en tafels tot comfortabele lounge sets, perfect voor elke gelegenheid.

Catering en Barfaciliteiten: Geen feest is compleet zonder heerlijk eten en verfrissende drankjes. Met onze cateringapparatuur, zoals professionele barbecues en moderne buffetten, en een verscheidenheid aan barkoelingen en mobiele bars, zorgen we dat uw gasten genieten van topkwaliteit catering.

Licht, Geluid en Entertainment: Verlicht uw evenement letterlijk en figuurlijk met onze geavanceerde licht- en geluidssystemen. Creëer de perfecte sfeer met aangepaste verlichting en zorg voor helder geluid met onze geluidsapparatuur. Bovendien kunnen we u helpen bij het boeken van entertainment, van DJ’s tot livebands, om uw gasten de hele avond te vermaken.

Aanvullende Services: Naast materiële ondersteuning bieden wij ook hulp met transport, technisch personeel en zelfs de volledige organisatie van uw evenement. Ons ervaren team neemt alle logistieke details uit handen, zodat u zich kunt richten op het genieten van uw feest.

Habets Event Support is uw one-stop-shop voor feestverhuur en partyservice in de regio Valkenswaard en omstreken. Met ons omvangrijk aanbod en onze klantgerichte service zorgen we dat elk aspect van uw evenement naadloos verloopt. Onthoud goed, het is een Feest om met Ons zaken te doen! Kies voor Habets Event Support en maak van uw volgende feest een zorgeloze succeservaring.

Op zoek naar een professional in feestverhuur in Valkenswaard? Vraag een offerte aan of neem contact op!

Contact opnemen Offerte aanvragen