voor vragen
040 22 23 500

Wilt u teruggebeld worden?

BannerEventlogocentraal
20190413_210355

Joost zong de sterren van de hemel...

Wij lieten hem stralen als nooit tevoren!

Slider 1

Coentje was vooral jarig...

Wij zorgden voor de rest!

Slider 1-1

Railey is een echte zakenman...

Zijn bedrijfsopening regelden wij!

FB_IMG_1553087986157

Francoise verkoopt auto's.....

Wij lieten ze shinen!

20190704_094250

Jan & Ans zijn 50 jaar getrouwd....

Wij zorgden voor de rest!

15994501_1211982232227476_1383190210177466855_o_1211982232227476

Marcel wilde een bedrijfsfeest vieren...

Wij bouwde van zijn bedrijfsloods een feestpaleis!

Slider 2

Theo is dirigent...

Zijn concert regelden wij!

Slider 2 - copy

Sander wilde een tuinfeest vieren...

De materialen regelden wij!

Slider 2 - copy - copy - copy

Citroën introduceerde een nieuw model...

Wij plaatsten de auto in de spotlights!

WhatsApp Image 2019-10-22 at 16.45.06(2)

Maike is trots op haar nieuwe kledinglijn,

Wij zorgden dat overal aan gedacht werd!

  • Totale ontzorging
  • 1 aanspreekpunt
  • Alles op voorraad
  • Voor elk feest

Ontdek Waalre’s Top Feestverhuur en Partyservice bij Habets Event Support

Bij Habets Event Support begrijpen we dat het organiseren van een evenement meer is dan alleen het bij elkaar brengen van mensen. Het gaat om het creëren van onvergetelijke momenten en ervaringen die gasten nog lang zullen koesteren. Daarom is het onze missie om van elk evenement een bruisend feest te maken. Onze slogan, “het is een Feest om met Ons zaken te doen!”, weerspiegelt onze toewijding aan service en kwaliteit. Gevestigd in Waalre, zijn we dé specialist in feestverhuur en partyservice, perfect afgestemd op uw behoeften en wensen.

Wanneer u kiest voor Habets Event Support, kiest u voor een one-stop-shop oplossing voor al uw evenementenbehoeften. Van stijlvol meubilair en tenten tot professioneel geluid en verlichting, wij hebben alles in huis om van uw evenement een succes te maken. Ons uitgebreide assortiment bevat alleen de beste kwaliteitsproducten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de praktische details.

Onze diensten omvatten niet alleen de verhuur van feestmateriaal, maar we bieden ook volledige cateringopties, van eenvoudige snacks tot uitgebreide diners. Onze ervaren chefs gebruiken verse ingrediënten om heerlijke gerechten te bereiden die elk palet zullen bekoren. Bovendien biedt ons vriendelijke en professionele personeel een service die uw gasten zich gewaardeerd en verzorgd zullen voelen.

In Waalre en omstreken heeft Habets Event Support een reputatie opgebouwd als de betrouwbare partner voor zowel kleine familiebijeenkomsten als grote bedrijfsevenementen. We begrijpen dat elk evenement uniek is, en we zijn toegewijd aan het leveren van gepersonaliseerde oplossingen die aansluiten bij uw specifieke vereisten.

Bij Habets Event Support is het ons doel om ervoor te zorgen dat “het een Feest is om met Ons zaken te doen!”. We nodigen u uit om de mogelijkheden te ontdekken en samen met ons van uw volgende evenement een sprankelend succes te maken. Voor het beste in feestverhuur en partyservice in Waalre, kies Habets Event Support. Samen zorgen we voor een evenement dat nog lang in het geheugen van uw gasten zal blijven hangen!

Op zoek naar een professional in feestverhuur in Waalre? Vraag een offerte aan of neem contact op!

Contact opnemen Offerte aanvragen