Joost zong de sterren van de hemel...

Wij lieten hem stralen als nooit tevoren!

Coentje was vooral jarig...

Wij zorgden voor de rest!

Railey is een echte zakenman...

Zijn bedrijfsopening regelden wij!

Francoise verkoopt auto's.....

Wij lieten ze shinen!

Jan & Ans zijn 50 jaar getrouwd....

Wij zorgden voor de rest!

Marcel wilde een bedrijfsfeest vieren...

Wij bouwde van zijn bedrijfsloods een feestpaleis!

Theo is dirigent...

Zijn concert regelden wij!

Sander wilde een tuinfeest vieren...

De materialen regelden wij!

Citroën introduceerde een nieuw model...

Wij plaatsten de auto in de spotlights!

Maike is trots op haar nieuwe kledinglijn,

Wij zorgden dat overal aan gedacht werd!

Slider
  • Totale ontzorging
  • 1 aanspreekpunt
  • Alles op voorraad
  • Voor elk feest

Partyservice Eindhoven

Heeft u een feestje te vieren in Eindhoven of omgeving? Habets Event Support – 123Feestverhuur is uw adres voor een complete partyservice in de omgeving Eindhoven. Wij faciliteren feesten, partijen en evenementen. Van complete ontzorging tot het verhuren van losse elementen als (horeca)materiaal, geluid en licht, personeel en entertainment: wij zijn zowel de zakelijke als de particuliere klant graag zo optimaal mogelijk van dienst.

Alles wat u nodig heeft voor het succesvol vormgeven van uw evenement vindt u bij ons onder één dak. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Wij stellen graag geheel vrijblijvend een offerte voor u op.

Het is een feest om met ons zaken te doen!

Maatwerk geleverd door uw partyservice in Eindhoven

Wij zijn uw meest complete en goed verzorgde partyservice van omgeving Eindhoven. Kiest u voor onze expertise, dan is ieder evenement dat u aanbiedt gegarandeerd een succes, zonder dat u hier omkijken naar heeft. Daarnaast leveren wij maatwerk. Heeft u speciale wensen of voorkeuren als het gaat om de organisatie van uw evenement of feest, laat het ons dan weten. Wij gaan graag met u in gesprek. Vrijwel alles is bij ons mogelijk.

Hoe werkt het?

Als u een feestje wilt geven, dan kunt u ons inschakelen voor de verzorging van alle feestmaterialen. Onze partyservice in Eindhoven en omgeving houdt in dat u ons kunt bellen of mailen met uw wensen en dat wij deze geheel voor u gaan oppakken en uitvoeren.

U weet zelf al voor welke gelegenheid u een feest of evenement wilt organiseren, dus u zou ons aanbod al kunnen bekijken. Zo heeft u voor uzelf al een idee aan welke materialen u behoefte heeft. Wij kunnen vervolgens snel paraat staan met onze evenementen verhuur.

Wilt u liever door ons geadviseerd worden over de materialen die u (waarschijnlijk) nodig gaat hebben? Dan maken wij op basis van uw verhaal en aangegeven wensen een vrijblijvende offerte op. Deze kunt u dan zelf eventueel nog bijschaven.

Na ons telefonische (of mail)contact ontvangt u van ons een offerte op basis van uw wensen. Op de afgesproken datum en tijdstip komen wij vervolgens alle gemaakte afspraken na. Wilt u graag dat wij helpen met het opbouwen van de feestlocatie? Dan komen we dat ook mooi op tijd bij u doen.

De keuze bij ons is reuze!

Bij het zien van ons ruime assortiment feestverhuur, zult u er gauw achter komen dat groots denken en dromen geen enkel probleem is, want wij bieden voor ieder feest de juiste materialen. Wij ontzorgen u graag van A tot Z en u heeft bij ons voor het gemak en overzicht altijd één aanspreekpunt voor uw evenement.

U kunt ons inschakelen voor onder andere de volgende materialen:

Hiernaast kunt u ook bij ons terecht voor horecapersoneel, entertainment, dranken, catering, ballon- en bloemdecoraties en complete feestpakketten.

Meer informatie en contact

Bekijk enkele van onze sfeerimpressies en laat u verrassen door ons aanbod. Wilt u meer weten over Habets Event Support – 123Feestverhuur, uw ervaren partyservice in omgeving Eindhoven? Neem gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen!

Wij zijn uw partyservice in omgeving Eindhoven: wij ontzorgen u volledig. Vraag een offerte op!

Contact opnemen Offerte aanvragen