voor vragen
040 22 23 500

Wilt u teruggebeld worden?

BannerEventlogocentraal
20190413_210355

Joost zong de sterren van de hemel...

Wij lieten hem stralen als nooit tevoren!

Slider 1

Coentje was vooral jarig...

Wij zorgden voor de rest!

Slider 1-1

Railey is een echte zakenman...

Zijn bedrijfsopening regelden wij!

FB_IMG_1553087986157

Francoise verkoopt auto's.....

Wij lieten ze shinen!

20190704_094250

Jan & Ans zijn 50 jaar getrouwd....

Wij zorgden voor de rest!

15994501_1211982232227476_1383190210177466855_o_1211982232227476

Marcel wilde een bedrijfsfeest vieren...

Wij bouwde van zijn bedrijfsloods een feestpaleis!

Slider 2

Theo is dirigent...

Zijn concert regelden wij!

Slider 2 - copy

Sander wilde een tuinfeest vieren...

De materialen regelden wij!

Slider 2 - copy - copy - copy

Citroën introduceerde een nieuw model...

Wij plaatsten de auto in de spotlights!

WhatsApp Image 2019-10-22 at 16.45.06(2)

Maike is trots op haar nieuwe kledinglijn,

Wij zorgden dat overal aan gedacht werd!

  • Totale ontzorging
  • 1 aanspreekpunt
  • Alles op voorraad
  • Voor elk feest

Ontdek Top Partyservice in Waalre met Habets Event Support

Bent u op zoek naar de ultieme partyservice in Waalre? Zoek dan niet verder dan Habets Event Support, uw betrouwbare partner voor elk evenement. Of u nu een intieme bijeenkomst pland of een grootschalig feest, bij Habets Event Support begrijpen we dat het organiseren van een evenement stressvol kan zijn. Maar met ons aan uw zijde wordt het juist een feest om zaken te doen!

Bij Habets Event Support bieden we een breed assortiment aan diensten en verhuurmaterialen om elk evenement naadloos en succesvol te laten verlopen. Van sfeervolle verlichting en professioneel geluid tot comfortabele meubilair en praktische tenten, wij hebben alles in huis om uw evenement onvergetelijk te maken. Ons uitgebreide assortiment aan partyverhuur opties zorgt ervoor dat we altijd een oplossing op maat hebben die aansluit bij uw wensen en budget.

Onze diensten stoppen niet bij het leveren van materialen. Wij bieden ook volledige ondersteuning op het gebied van planning en uitvoering. Onze ervaren event planners werken nauw met u samen om elke detail te perfectioneren, van het concept tot de realisatie van uw evenement. Onze professionals zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is – genieten van het feest samen met uw gasten.

Waarom kiezen voor Habets Event Support in Waalre? Omdat wij lokale kennis combineren met brede ervaring in de evenementenbranche. Dit betekent dat we niet alleen leveren wat er gevraagd wordt, maar ook proactief meedenken om uw evenement speciaal te maken. Van de laatste trends in event design tot de beste entertainment opties, we houden alles in de gaten voor u.

Daarnaast is onze slogan ‘Het is een feest om met ons zaken te doen!’ meer dan alleen woorden – het is de kern van hoe wij zaken doen. Elke klant is belangrijk voor ons en wij streven ernaar om uw verwachtingen niet alleen te voldoen, maar te overtreffen.

Bent u gevestigd in Waalre of omgeving en klaar om uw volgende evenement naar een hoger niveau te tillen? Neem dan vandaag nog contact op met Habets Event Support. Laat ons de zorgen uit handen nemen en zorgen voor een feest dat nog lang in het geheugen van uw gasten zal blijven. Want bij Habets Event Support, zorgen wij ervoor dat elk detail telt!

Bezoek onze website om meer te leren over onze diensten, of neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte. Uw feest in Waalre begint bij Habets Event Support – waar uw tevredenheid ons grootste succes is.

Meer informatie en contact

Bekijk enkele van onze sfeerimpressies en laat u verrassen door ons aanbod. Wilt u meer weten over Habets Event Support, uw ervaren partyservice in omgeving Waalre? Neem gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen!

Wij zijn uw partyservice in omgeving Waalre: wij ontzorgen u volledig. Vraag een offerte op!

Contact opnemen Offerte aanvragen