voor vragen
040 22 23 500

Wilt u teruggebeld worden?

Bent u opzoek naar een culinaire invulling van uw evenement?

Habets Event Support heeft de lekkerste hapjes en snacks die uw feest compleet maken. Van simpel, makkelijk en snel tot exclusief, uitgebreid en uniek! Ook voor een heerlijke maaltijd, een verzorgde barbecue of bijvoorbeeld een themabuffet bent u bij ons aan het juiste adres.

Hapjes 11

Hapjes, zoutjes & tafelgarnituur.

Wij bieden een groot assortiment aan warme en koude hapjes. Daarnaast bieden we natuurlijk een uitgebreid assortiment aan zoutjes en tafelgarnituur. Middels onderstaande link komt u direct bij ons assortiment terecht.

Er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden en voor speciale wensen draaien we ook onze hand niet om! Wij denken daarom graag met u mee en maken naar wens een offerte op maat! Neem hiervoor contact met ons op.

Warme- & koude buffetten.

Wij bieden uitgebreide mogelijkheden aan warme- & koude buffetten. Onze buffetten betreffen altijd maatwerk producten. Zo kunnen we meedenken in diverse stijlen & thema's.

Omdat wij onze buffetten altijd personaliseren en dus graag horen wat uw wensen zijn maken we een offerte op maat! Neem hiervoor contact met ons op.

buffet
Barbecue

Barbecue.

Wij bieden een divers assortiment aan barbecue mogelijkheden. Van een standaard barbecue, ideaal voor bijvoorbeeld de buurtbarbecue of (sport-)vereniging, tot een zeer luxe barbecue voor die ene speciale dag of uw bedrijfsaangelegenheid! Middels onderstaande link komt u direct bij ons assortiment terecht.

Er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden en voor speciale wensen draaien we ook onze hand niet om! Wij denken daarom graag met u mee en maken naar wens een offerte op maat! Neem hiervoor contact met ons op.

Foodtrucks.

Zoekt u een geschikte catering voor alle gelegenheden?
Denk dan eens aan iets anders dan een koud buffet of een barbecue en bestel een friet-, kippengrill-, pizza-, pasta- of pannenkoekenwagen voor de deur!

De voordelen voor u op een rijtje:

  • Extra ongedwongen sfeer op bijv. familie-, personeels- of vriendenuitje
  • Er wordt per persoon afgekocht (alleen aanwezigen betalen)
  • Geen restanten en geen voorbereiding
  • Altijd feest voor jong en oud

De keuze is reuze! Wij denken daarom graag met u mee en maken naar wens een offerte op maat! Neem hiervoor contact met ons op.

pannenkoeken-recept-300×200
Petit fours

Petit fours & luxe banket.

Ook met zoete gerechten kunnen wij uw feest of evenement geheel ontzorgen. Of het nu gaat om petit fours met het logo van uw bedrijf, een lekker stuk gebak, een goed gevulde cake of een dessertbuffet. Wij bereiden op aanvraag zodat we ook de versheid kunnen garanderen! Een mooi stukje maatwerk product. Laat ons weten wat u zoekt, wij denken graag met u mee!

Neem hiervoor contact met ons op.