Over ons

Even voorstellen...

Habets Event Support/123 Feestverhuur is een flexibele en volwaardige marktspeler op het gebied van feesten, evenementen en partijen.

Het bedrijf is ruim 12 jaar geleden vol passie en gedrevenheid opgezet door Johan Habets. Per 1 februari 2013 heeft Habets Event Support het bedrijf  “123Feestverhuur overgenomen, wat het aanbod van een totaalproduct mogelijk maakt.

Het jong en dynamisch bedrijf beschikt over een zeer breed assortiment aan materialen op het gebied van licht- & geluidstechniek, special effects en beeld & visuals;
  • Truss constructies ten behoeve van lichtshows & special effects of beursstands met daarin een passend lichtplan, geluid en visuals worden voor u naar wens ontworpen en gefaciliteerd.
  • De weergave van uw bijeenkomst of congres als live stream op LED schermen in diverse ruimtes word voor u verzorgd.
  • Uw live artiest, orkest of band word voor u gedurende het gehele optreden professioneel uit versterkt en begeleid.
  • Technische voorzieningen tijdens Carnaval of overige feestelijke aangelegenheden worden tot in detail voor u georganiseerd, gefaciliteerd en bediend.
  • De muzikale invulling van uw middag of avond middels een Dj of artiest met bijbehorende appratuur voorzien wij in een handomdraai. 
  • Losse verhuur van materialen is vanzelfsprekend ook mogelijk.

Tevens voorziet het bedrijf in gespecialiseerde technici op het gebied van licht- & geluidstechniek. Ons faciliterend personeel verzorgd de op- & afbouw van al uw evenementen.

Het uitgebreide wagenpark maakt het mogelijk om de volledige transport van alle door u gewenste materialen te verzorgen.

De kracht van het bedrijf bevind zich dan ook in een aanbod van het totaalproduct, waarbij de volledige organisatie van uw evenement voor u word verzorgd. Het ‘ontzorgen’ van onze klant staat centraal bij het gedreven team, waarbij vakbekwaamheid, servicegerichtheid, maar vooral een persoonlijke benadering voor iedere opdrachtgever en ieder evenement tekenend zijn.

Habets Event Support speelt de hoofdrol achter de schermen!

 
Klik hier voor de huurvoorwaarden
 
Klik hier voor onze bezorgdienst