voor vragen
040 22 23 500

Wilt u teruggebeld worden?

Persoonlijke service

U vraagt........

Uitgebreide transport mogelijkheden

Wij ontzorgen........

Onbezorgd feesten

U kunt genieten........

Ontdek Uitstekende Klantenservice bij Habets Event Support

Welkom bij de klantenservice van Habets Event Support, waar we streven naar uw ultieme tevredenheid bij elke stap van uw evenement. Onze klantenservicepagina is zorgvuldig samengesteld om u effectief te assisteren.

Instructievideo's voor Efficiënt Eventbeheer: Bekijk onze instructievideo’s voor een helder beeld van de opzet en gebruik van onze evenementenapparatuur. Deze gidsen zijn bedoeld om uw voorbereidingen te stroomlijnen.

FAQ en Algemene Voorwaarden: Vind snel antwoorden in onze FAQ-sectie, of bekijk onze algemene voorwaarden voor diepgaande informatie over onze servicevoorwaarden.

Bij Habets Event Support garanderen we een zorgeloze ervaring, zoals onze slogan belooft: "Het is een feest om met ons zaken te doen!" Voor directe assistentie, bel ons op 040-2223500—onze toegewijde medewerkers staan altijd klaar om u te helpen.

Bereid u voor op een succesvol evenement met de ongeëvenaarde support van Habets Event Support.

 

Omslagfoto nov16 incl. logos(1)
Habets Event Support start met vloggen!

Vanaf nu gaat Habets Event Support haar klanten voorzien van informatie middels handige volgs die we zowel op onze website als ook op onze socials zullen gaan delen. Hieronder treft u handige tips & tricks van onze collega Jan van Zon bij onze materialen. Of het nu gaat om koffieapparatuur, verlichting, barren of keukenmaterialen. Alle handige tips en ticks over de werking en de ingebruikname van onze materialen vind u de komende tijd bij onze producten middels handige snelkoppelingen, als ook hier op de pagina van onze klantenservice!

Hoe werkt een Percolator?

Een percolator, een handig apparaat om in korte tijd maar liefst 80 tot 100 koppen koffie te kunnen zetten. Maar hoe werkt zo'n apparaat nu precies?

Jan legt het u in deze handige instructie video haarfijn uit!

Hoe werkt een terrasverwarmer of Patioheater?

Wanneer men s'avonds net wat langer door wil feesten, of een feestje in de tuin terwijl de dagen alweer wat korter worden? Een terrasverwarmer of patioheater is dan wel heel makkelijk om relatief snel en goedkoop te zorgen dat de temperatuur toch behaaglijk blijft!

Maar hoe werkt dit apparaat nu precies?

Jan legt het u in deze handige instructie video haarfijn uit!

FAQ | Veelgestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen en antwoorden voor u op een rij gezet.
Staat uw vraag er niet tussen?
Neem dan gerust contact met ons op!

Algemene voorwaarden

Hierbij een overzicht van onze algemene verhuurvoorwaarden.
Mocht u nog vragen hebben?
Neem dan gerust contact met ons op!

Wat doen wij nu precies? Bekijk het hier!

Lifestyle experience was bij ons op bezoek. Hierbij een leuk filmpje over onze dagelijkse bezigheden.