voor vragen
040 22 23 500

Wilt u teruggebeld worden?

Entertainment

Elk feest of evenement is uniek! Wij werken samen met diverse DJ’s, artiesten en bands om u altijd een passend voorstel te kunnen doen voor iedere gelegenheid!

Het gaat natuurlijk op de eerste plaats om de gastvrouw of gastheer. Maar entertainment is minimaal nét zo belangrijk!
Een entertainer zorgt ervoor dat u en uw gasten een onvergetelijke dag of avond zullen beleven. Dit kan a publiek vanaf een podium maar natuurlijk ook heel subtiel en ingetogen naast u aan een tafel.

Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een ballonnenclown speciaal voor de aller kleinste, een goochelaar die zelfs papa en mama versteld laat staan, een artiest die zelfs opa en oma laat dansen of toch die ene DJ die de liedjes afspeelt van vroeger! Alles is mogelijk!

Heeft u vragen of wil u meer weten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

20160616_171729

Drive-In show inclusief DJ

Prijs op aanvraag

Onze Drive-In shows hebben een avondvullend programma en zijn voorzien van een DJ, DJ Booth, DJ gear en een geluidsinstallatie. Extra opties zijn altijd mogelijk, zoals artiesten, saxofonist, LED dansvloer etc.
Twijfelt u of heeft u nog vragen?
Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

The Disgo

Prijs op aanvraag

Praktisch, compleet, eenvoudig te plaatsen maar zeer zeker de moeite waard! Met The Disgo is het mogelijk om een feest of evenement te voorzien van een muzikale omlijsting wanneer er geen facilitaire voorzieningen zijn. De show is zowel Male als Female te boeken en is tevens voorzien van live zang.
Heeft u nog vragen? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

DISGO def
HabetsEvents16

The Gentleman DJ

Prijs op aanvraag

Hij kan zingend de gasten ontvangen met een rustig Jazz genre. Dit kunnen de gasten altijd enorm waarderen. Hierna gaat hij over op draaien.

Verder heeft hij 2 acts: als Mista Beatz waarbij hij 80/90th nummer zingt en ook als afro verkleed is. Deze act krijgt de zaal altijd helemaal los. Daarnaast heeft hij nog het foute uurtje als Benny Bergamo, waarbij gasten ook nummers kunnen aanvragen. Hij biedt een avond vullend programma waarbij mensen verrast en entertaint worden.
Heeft u nog vragen? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Diverse artiesten

Prijs op aanvraag

Met onze artiesten garanderen wij een knalfeest op elke locatie.
Bent u benieuwd of we ook aan uw verwachtingen kunnen voldoen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

IMG_20180225_202112_571