Line-Array

Ons ruime aanbod geluidsystemen voor uw feest, bruiloft of partij


Next proaudio in combinatie met line-array. Met de line-array zorg je voor een egale spreiding van het geluid. Met deze set kun je zelf globaal bepalen tot waar het geluid mag komen.

james1

 


xs18
Next proaudio XS118 sub
€ 30,00 exclusief btw.
 

Deze Next proaudio subs behoren tot de line-array van Habets Event Support. Deze 18" subs met een RMS power van 2400Watt wordt bij ons gebruikt in combinatie met onze line-array speakers. We kunnen met deze set zowel gestackt als zwevend werken. Het voordeel van een line-array is dat je met relatief weinig speakers een groot oppervlak kunt bestrijken.

Next proaudio line array top
€ 40,00 exclusief btw.
 

Deze Next proaudio toppen behoren tot de line-array van Habets Event Support. Deze 12" top met een RMS power van 1120Watt wordt bij ons gebruikt in combinatie met onze line-array sub speakers. We kunnen met deze set zowel gestackt als zwevend werken. Het voordeel van een line-array is dat je met relatief weinig speakers een groot oppervlak kunt bestrijken.


la122-2

 

 

 

nextsetg

Next line array
€ 585,00* exclusief btw.
 
De line array zal worden ingezet op de grotere evenementen en out-door festiviteiten. De set is inzetbaar vanaf 6 subs en 6 toppen. U huurt bij ons al een line array vanaf € 585,-* excl. btw.
We kunnen met deze set zowel gestackt als zwevend werken. Het voordeel van een line-array is dat je met relatief weinig speakers een groot oppervlak kunt bestrijken.
* De vanaf prijs is gebasseerd op 6 subs en 6 toppen.
 

De apparatuur die we op dit moment aan u tonen zijn veelal de hardlopers. Heeft u een specifieke vraag, neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje in ons totaaloverzicht aan geluidsystemen. We helpen u graag verder.

 

"Habets Event Support, speelt graag voor U de hoofdrol achter de schermen".

Klik hier om contact met ons op te nemen »