Randapparatuur

Ons ruime aanbod aan randapparatuur om uw evenement compleet te maken


Naast een uitgebreid verlichting assortiment bieden wij ook een scala aan lichtbesturingssystemen.

Habets Event Support verhuurt alles op het gebied van DMX signaal en randapparatuur. We helpen u graag met advies en kunnen door onze eigen voorraad ook direct leveren.

 

Footswitch

Footswitch
€ 2,50 exclusief btw.
 

Lichtcontroller in de vorm van een 4 voudig schakelpaneel welke met uw voet te bedienen is. Middels deze controller kunt u eenvoudig meerdere lichteffecten via DMX aansturen. Te gebruiken in combinatie met een LED 4-Bar.

DMX Booster
€ 7,50 exclusief btw.
 

Bij iedere lichtshow is het van groot belang dat het verzonden DMX signaal vanaf de tafel ook op de juiste manier aan komt en geïnterpreteerd wordt door een lichteffect.

dmxg
dimmerg
Dimmerpack 
€ 10,00 exclusief btw.

 

Voor veel conventioneel licht zijn we natuurlijk nog afhankelijk van dimmers. Grote of kleine dimmers, het is geen probleem bij Habets Event Support.

Lichtbediening scanmaster
€ 15,00 exclusief btw.
 
Deze controller is vooral geschikt voor het aansturen van bewegend licht, maar ook voor led parren is dit een prima lichtcontroller.
  • Geschikt voor 12 fixtures bestaande uit elk 16 kanalen
  • Aantal scenes: 240 (30 banken)
  • Aantal chases: 6
  • Modes: Automatisch, muziekgestuurd

 

 

scancommanderg

 

mag

MA Lightcommander 24-6
Pijs vanaf € 50,00 exclusief btw.
 

Ideale lichttafel voor grote producties, bijvoorbeeld voor bands en theater. Kan 54 DMX kanalen apart aansturen en is volledig programmeerbaar. Het is een eenvoudig bedienbare tafel met dubbele faderbank, memory faders in banken te programmeren, looplicht en een duidelijk LCD display.
Een robuuste, solide, flexibele en snel te bedienen lichttafel in die in zijn klasse thuis hoort.

Lichtbediening showdesigner 512
€ 50,00 exclusief btw.
 

De Showtec Showdesigner 512 is erg eenvoudig en uitgebreid te programmeren. Hij heeft voldoende vermogen om tot wel 48 scenes of chases tegelijk af te spelen, iedere chase kan uit maximaal 200 stappen bestaan.

  • 512 DMX kanalen
  • 32 fixtures met elk 16 kanalen
  • 48 scenes tegelijk te draaien
  • 48 chases tegelijk te draaien met elk 200 stappen
  • 2x 3pin XLR uitgang
  • ingebouwde microfoon of een externe microfoon aan te sluiten

 

 

 

showg

 

combi kastje en software

Lichtcomputer Phoenix 4 excl. lasers
€ 65,00 exclusief btw.
 
Middels software aan te sturen lichtcomputer. Dient in combinatie met een laptop te worden gebruikt. Daarbij is het mogelijk om met deze lichtcomputer lasers ILDA aan te sturen. Het is mogelijk om via de aangesloten lasers patronen, afbeeldingen, logo's, bedrijfsnamen etc. weer te geven.

Lightconsole Digilite Pulse MX-EX

€ 100,00 exclusief btw.

Volledig professionele lichttafel welke ideaal is voor het aansturen van zowel grote als kleine lichtsystemen. Eenvoudig te programmeren, compact maar zeer veelzijdig in haar opties.

Digilite Pulse MX EX
dasg
Daslight
Prijs op aanvraag 
 

Daslight is een zeer uitgebreidt pakket wat ons de mogelijkheid geeft de ruimte na te tekenen en eventueel zonodig de show al volledig in het vooruit te schrijven. Doormiddel van animaties kunnen we u als klant op de hoogte brengen over het lichtplan.

 
Wireless DMX
NIEUW IN ONS ASSORTIMENT!
 

Wireless DMX, sturing van showverlichting met een draadloze connectie tussen de lichttafel en de DMX gekoppelde verlichtingsbron(nen). Groot draadloos bereik. Capaciteit van de wireless connectie wordt bepaald op basis van het totaal aantal aan te sturen verlichtingsbronnen.

Wireless Dmx_1

De apparatuur die we op dit moment aan u tonen zijn veelal de hardlopers. Heeft u een specifieke vraag, neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje in ons totaaloverzicht aan lichteffecten. We helpen u graag verder.

 

"Habets Event Support, speelt graag voor U de hoofdrol achter de schermen".

Klik hier om contact met ons op te nemen »