Mixers en afspeelapparatuur

Om de sfeer van uw feest kristalhelder ten gehore te brengen

DJ Gear, mixers en afspeelapparatuur kennen tegenwoordig oneindig veel opties. Bent u opzoek naar CD-spelers, draaitafels, mixers of MIDI Controllers?

Wij beschikken over een ruim assortiment bestaande uit professionele merken voor zowel de beginnende DJ als de professionele geluidstechnicus!

Presonus, Soundcraft, Allen & Heath, Pioneer, DateQ, DAP Audio, Technics, etc.? Wij hebben de geschikte materialen voor u klaarliggen!
 


Habets Event Support beschikt over diverse muziekcomputers, zowel in laptopvorm met DJ software als volledige touchscreens. De muziekbestanden zijn up-to-date en zeer uitgebreid. 

computerg
Muziekcomputer
€ 25,00 exclusief btw.
 

Habets Event Support biedt ook een aantal computers voorzien van een muziekprogramma. Deze computers beschikken over een bestand van meer dan 20.000 muzieknummers en zijn uitermate geschikt voor de hobby DJ of tijdens een feestje thuis.

Muziekcomputer incl. licentie
€ 75,00 exclusief btw.
 

Habets Event Support biedt ook een aantal computers voorzien van een muziekprogramma incl. licentie. Deze programma's beschikken over een bestand van meer dan 20.000 muzieknummers, diverse playlisten voor verschillende aangelegenheden, thema's, diverse muziekstijlen, Touch Screen, DJ-Mode, Juke Box functie en de mogelijkheid om nummers direct te downloaden (wanneer er utp verbinding met internet beschikbaar is). Ideaal voor bruiloften, feesten en partijen waarbij u zelf de muziek verzorgd.

Eveneens te leveren inclusief Showeraoke! Hiermee kunt u uw gasten trakteren op een heuse karaoke avond! U sluit twee microfoons en een beamer aan op onze muziekcomputer (middels VGA) en schakelt de showeraoke functie in. Dit programma speelt het nummer af en projecteert de meelopende tekst. 

2-screen

DJ Gear voor beginners tot de professionele DJ. Onze mogelijkheden zijn oneindig!
allen-heath-zed-6-1269549
Allen & Heath ZED 6
NIEUW IN ONS ASSORTIMENT!
€ 12,50 exclusief btw.
 

Deze handzame en stijlvolle mixer beschikt over 2 mono- en 2 stereo-ingangen, koptelefoon-output en XLR main-outputs. De veelzijdigheid van de mono-ingangen: dynamische microfoon, condensatormicrofoon, keyboard, gitaar, en nog veel meer! DI-boxen zijn overbodig. Een handige en betrouwbare mixer voor bijvoorbeeld microfoon, gitaar, keyboard plus audiospeler.

Deze mixer maakt het mogelijk om microfonie etc. eenvoudig aan te sluiten op de Next Pro Audio PFA 12" speaker.

Dateq Onyx
€ 25,00 exclusief btw.
 

Naast de Dateq LPM 7.3 & Apollo biedt Habets Event Support ook de Dateq Onyx. Deze mixer is door Habets Event Support verwerkt in een van zijn verhuursets. Deze eenvoudig te bedienen sets zijn voorzien van cd speler, computer aansluiting en draadloze microfoon.

onyxg
DAP D4I
DAP D4I Core Kontrol MIDI Controller
€ 27,50 exclusief btw.
 

De Kontrol D4i is de ideale DJ MIDI controller voor de DJ die meer wil dan 2 decks tegelijk. Hij is dan ook niet alleen digitaal in te zetten, maar heeft ook analoge ingangen. Hiermee is de Kontrol D4i ideaal voor de DJ die ook graag een setje tabletops of draaitafels naast zijn digitale DJ-set wil hebben staan.

Technics SL1200
€ 27,50 exclusief btw.
 

Technics platen spelers voorzien van professionele naalden.

technicsg
pioneerg
Pioneer MEP 7000
€ 30,00 exclusief btw.
 

Pioneer MEP 7000 is een zeer professionele, dubbele cd speler met interne muziekcomputer. Deze is voorzien van diverse USB ingangen waardoor het ook mogelijk is vanaf externe HD te draaien. Deze cd speler biedt Habets Event Support in combinatie met een Dateq LPM7.3 of Dateq Apollo.

Dateq Apollo
€ 35,00 exclusief btw.
 

Naast de Dateq LPM 7.3 & Onyx biedt Habets Event Support ook de Dateq Apollo. Deze mixer is door Habets Event Support verwerkt in een van zijn verhuursets. Deze eenvoudig te bedienen sets zijn voorzien van cd speler, computer aansluiting en draadloze microfoon.

apollo_gr
dateqg
Dateq LPM7.3
€35,00 exclusief btw.
 

Natuurlijk heeft Habets Event Support ook de diverse DJ mixers in het assortiment. Zo ook deze bekende Dateq LPM7.3 Een zeer degelijke mixer die in combinatie met de Pioneer MEP 7000 al op menig lokatie is geweest.

Pioneer CDJ 1000MK3
€ 35,00 exclusief btw.
 

Pioneer CDJ 1000 professionele cd speler. Te combineren als DJ set met onderstaande DJM 800.

cdj1000g
djm800g
Pioneer DJM 800
€ 45,00 exclusief btw.
 

De DJM 800 is voorzien van diverse onboard effecten. Een zeer bekende DJ Mixer welke niet in ons assortiment kan ontbreken.

Pioneer CDJ 2000
€ 45,00 exclusief btw.
 

Pioneer CDJ 2000 professionele cd speler. Ook voorzien van UTP verbindingsset en USB aansluitingen. Te combineren als DJ set met onderstaande DJM 900.

cdj2000g
djm900g
Pioneer DJM 900
€ 45,00 exclusief btw.
 

De DJM 900 is de opvolger van de Pioneer DJM 800.  Ook deze tafel is voorzien van diverse onboard digitale effecten en is een nog uitgebreider als zijn voorganger, de DJM 800.

Pioneer CDJ 2000 NEXUS
€ 55,00 exclusief btw.
 

Pioneer CDJ 2000 NEXUS professionele cd speler van Pioneer. Ook voorzien van UTP verbindingsset en USB aansluitingen. Deze speler beschikt daarnaast over rekordbox en heeft een aantal modernisaties ondergaan ten opzichten van zijn oudere broertje! Te combineren als DJ set met onderstaande DJM 900.

cdj2000ng
DJM 900 NEXUS 2
NIEUW IN ONS ASSORTIMENT!
€ 55,00 exclusief btw.
 
De DJM 900 NEXUS 2 is de opvolger van de Pioneer DJM 900. Ook deze tafel is voorzien van diverse nieuwe onboard digitale effecten, een verbeterde geluidskwaliteit en computer connectie.
Pioneer CDJ 2000 NEXUS 2
NIEUW IN ONS ASSORTIMENT!
€ 65,00 exclusief btw.
 

Pioneer CDJ 2000 NEXUS 2 is de allernieuwste professionele cd speler van Pioneer. Ook voorzien van UTP verbindingsset en USB aansluitingen. Deze speler levert de hoogste geluidskwaliteit. Ook nieuw is het full color touchscreen en 2x4 hotcues. Te combineren als DJ set met onderstaande DJM 900 NEXUS 2.


Analoge mixers, digitale mixers, monitormixers. Tape artiesten, bands of theatergezelschappen. U vraagt, wij faciliteren!
mackieg
Mackie VLZ SR 24.4
€ 60,00 exclusief btw.
 

Deze Mackie SR 24.4 is voorzien van 24 kanalen, 6 auxen en 4 subgroepen of 2 stereo subs. Een erg praktische, analoge mixer van hoge kwaliteit.

Allen & Heath Wizzard 3
€ 65,00 exclusief btw.
 

Deze 16 kanaals analoge mixer van het topmerk Allen & Heath biedt Habets Event Support zowel in een apparte flightcase alswel in combinatie met een tape rack. Ideale mixer voor de kleinere bands of tape artiesten.

ahwzg
ahmonitorg
Allen & Heath monitor mixer
€ 65,00 exclusief btw.
 

Habets Event Support biedt ook voor de onstage monitor mixer een oplossing. Deze mixer van Allen & Heath is speciaal ontworpen voor het maken van een apparte monitor mix. Uitermate geschikt wannneer u meerdere monitorgroepen met verschillende mixen heeft te bedienen.

Soundkraft SI expression
€ 75,00 exclusief btw.
 

Deze zeer bekende digitale live sound mixer mag ook niet ontbreken in het verhuurassortiment van Habets Event Support. Deze digitale mixer is 16 kanaals met zeer uitgebreide opties.

SiEXP16-large
midasg
Midas Venice 160
€ 80,00 exclusief btw.
 

Habets Event Support is, naast het bovenstaande model, in het bezit van de Midas 160. De 16 kanaals mixer is verwerkt in een tape rack wat uitermate geschikt is voor het mixen van tape artiesten e.d.

Midas Venice 320
€ 100,00 exclusief btw.
 

Habets Event Support biedt op analoog gebied ook topmerk mixers zoals deze Midas Venice. Een 32 kanaals mixer met 6 auxen en 4 subgroepen.

midas32g
presonus16g
Presonus 16.4.2
€ 100,00 exclusief btw.
 

De mixer is voorzien van 16 kanalen, 6 auxen, 2 fx banken en 4 subgroepen. Het is d.m.v. een firewire kabel gemakkelijk te linken waardoor een tafel zeer gemakkelijk uit te breiden is. Deze mixer is zeer geschikt voor de kleinere gezelschappen of artiesten.

Soundkraft SI compact
€ 125,00 exclusief btw.
 

Deze zeer bekende digitale live sound mixer mag ook niet ontbreken in het verhuurassortiment van Habets Event Support. Deze digitale mixer is 16 kanaals met zeer uitgebreide opties.

presonus24g

Presonus 24.4.2
€ 150,00 exclusief btw.
 

Habets Event Support verhuurt naast analoge mengpanelen ook diverse digitale mengpanelen waaronder de presonus 24.4.2 Deze mixer is voorzien 24 kanalen, 10 auxen, 2 fx banken en 4 subgroepen. Ideaal voor bands of theatergezelschappen.


Afpseelappartuur voor diverse doeleinden.
Diverse dubbele CD-spelers
Prijs op aanvraag.
 

Habets Event Support biedt verder nog meerdere varianten van diverse dubbele cd spelers, allen van zeer hoge kwaliteit.

cdng
cdg
Professionele CD speler
Prijs op aanvraag.
 

Habets Event Support verhuurt ook diverse losse afspeelapparatuur zoals o.a. cd-spelers.

Professionele SD speler
Prijs op aanvraag.
 

Habets Event Support verhuurt ook diverse losse afspeelapparatuur zoals o.a. sd-spelers.

sdg
mdg
Professionele MD speler
Prijs op aanvraag.
 

Habets Event Support verhuurt ook diverse losse afspeelapparatuur zoals o.a. md-spelers.

Professionele Flash speler
Prijs op aanvraag.
 

Habets Event Support verhuurt ook diverse losse afspeelapparatuur zoals o.a. flash-spelers.

flashg

Vanwege het brede en vernieuwende assortiment aan apparatuur, is het helaas nog niet mogelijk voor ons om alles online te zetten. De apparatuur die we op dit moment aan u tonen zijn veelal de hardlopers. Heeft u een specifieke vraag, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

 

"Habets Event Support, speelt graag voor U de hoofdrol achter de schermen".

Klik hier om contact met ons op te nemen »