Video en projectieapparatuur

Waarmee u alles haarscherp professioneel vastlegt

Het streven van Habets Event Support is om op event-technisch vlak een zo breed mogelijke leverancier te kunnen zijn.

Voor zowel uw zakelijke presentaties als particuliere aangelegenheden hebben wij de juiste audiovisuele middelen beschikbaar.

Opnemen, projecteren, live uitzenden?
Camera, beamer, LED-, 
plasma- of projectiescherm?

Informeer naar onze mogelijkheden!

We beschikken ook over de diverse toebehoren zoals videomixers, statieven en rolstatieven.
 


Professionele camera's voor al uw opnames.

Canon XL1
€ 85,00 exclusief btw.
 

Deze Canon XL1 is een mooi voorbeeld van een zeer professionele videocamera die makkelijk in zijn bediening is. Deze camera is uitermate geschikt voor interviews e.d.

canon1g
Canon legriahfg30
Canon Legria HFG 30
€ 90,00 exclusief btw.
 

De Canon Legria HFG 30 legt een aanzienlijk wijds beeld vast en biedt kwalitatief hoogwaardige opnames. De ingebouwde optische beeldstabilisatie gaat schommelingen tegen. De camera is zeer geschikt voor opnames en het

direct streamen van beeld en geluid. 

Canon XL2
€ 90,00 exclusief btw.
 

Dit betreft de opvolger van de XL1. De XL2 is een uitgebreidere videocamera met zelfs de professionele XLR aansluitingen wat het mogelijk maakt zonder moeilijke verloopjes externe microfoons aan te sluiten. Verder beschikt deze camera over nog een aantal uitbreidingen ten opzichten van de canon XL1.

canon2g

Naast professionele camera's bieden wij u ook diverse beamers & plasma- en projectie schermen aan.

acerg
Beamer 2700 Lumen
€ 55,00 exclusief btw.
 

De beamer is uitermate geschikt in schermerachtige ruimtes, tijdens vergaderingen en meetingen. het is voorzien van een afstandsbediening en heeft uitgebreide menu mogelijkheden waarmee het mogelijk is het beeld geheel naar uw eigen zin af te stellen.

Beamer 4000 Lumen
€ 65,00 exclusief btw.
 

De beamer wordt veel ingezet bij reclame campagnes tijdens evenementen of voor VJ's op het podium. De krachtige 4000 Lumen beamer is voorzien van afstandsbediening en een uitgebreid menu waarmee het mogelijk is het beeld geheel naar uw eigen zin af te stellen.

acer2g
christieg
Christie Beamer 8000 Lumen
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
 

De beamer is inzetbaar voor professioneel gebruik tijdens een lichtshow of op een verlicht podium. Zelfs voor een perfecte bioscoop ervaring is de beamer geschikt.  Ook deze beamer is te bedienen met een afstandsbediening waarmee het mogelijk is het beeld geheel volgens wens af te stellen.

Plasmascherm incl. statief
€ 125,00 exclusief btw.
 

Het Panasonic plasmascherm is 1,10 mtr doorsnede en is voorzien van de meest gangbare aansluitingen. Zit uw aansluiting er niet op, geen probleem! Middels een bussen systeem kunnen wij dit voor u aanpassen.

Een plasmascherm kan vanuit alle hoeken optimaal bekeken worden.

De schermen zijn uitermate geschikt voor presentaties, showmateriaal op beurzen, netwerkborrels, gaming, etc.  Hiervoor beschikken wij over beeldscherm statieven. De schermen zijn niet voorzien van een ‘onboard’ speaker. Hier kunnen wij externe speakers bij leveren mocht u dit wensen.

1
schermopvoet
LED scherm 55" incl. statief
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
 

Het HD LED scherm 1,40 mtr doorsnede en is voorzien van de meest gangbare aansluitingen. Zit uw aansluiting er niet op, geen probleem doormiddel van een bussen systeem kunnen wij dt voor u aanpassen. Ook leverbaar incl. mediabox.

De schermen zijn uitermate geschikt voor presentaties, showmateriaal op beurzen, netwerkborrels, gaming, etc.  Hiervoor beschikken wij over beeldscherm statieven. De schermen zijn niet voorzien van een ‘onboard’ speaker. Hier kunnen wij externe speakers bij leveren mocht u dit wensen.

Eveneens te leveren in de afmetingen:

LED scherm 65" incl. statief
LED scherm 75" incl. statief
LED scherm 85" incl. statief

LED Wall 2x2 schermen incl. statief
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
 
De HD LED Wall bestaat uit 4 schermen en is voorzien van de meest gangbare aansluitingen. Zit uw aansluiting er niet op, geen probleem doormiddel van een bussen systeem kunnen wij dt voor u aanpassen. Ook leverbaar incl. mediabox.
 
De schermen zijn uitermate geschikt voor presentaties, showmateriaal op beurzen, netwerkborrels, gaming, etc.  Hiervoor beschikken wij over beeldscherm statieven. De schermen zijn niet voorzien van een ‘onboard’ speaker. Hier kunnen wij externe speakers bij leveren mocht u dit wensen.
LED wall 2x2
IMG_2706
Vliegframes t.b.v. LED schermen
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
 
Mocht het wenselijk zijn dat bovenstaande LED schermen "vliegend" bevestigd worden in bijv. een Truss systeem dan is dit ook mogelijk. Middels diverse vliegframes bieden wij u de uitkomst om het gebruik van statieven te vermijden.
 
Deze optie is tevens mogelijk voor de HD LED Wall.

 


Om een totaal product aan te kunnen bieden op het gebied van video en projectie, verhuurt Habets Event Support ook spelcomputers videomixers.

Wii spelcomputer
€ 28,00 exclusief btw.
 

Naast Xbox spelcomputers verhuren wij ook Wii spelcomputers. De oorspronkelijke uitvinder van het draadloos digitaal spel mag natuurlijk niet ontbreken in het verhuurassortiment. Kan ook gecombineerd worden met een plasma scherm op statief.

wiig
xboxg
X-box 360 spelcomputer
€ 32,00 exclusief btw.
 

Habets Event Support verhuurt ook diverse spelcomputers.

Deze zijn in combinatie met bijvoorbeeld een plasmascherm op statief de perfecte tijdsverdrijf voor kinderen. Ook worden de spelcomputers in combinatie met een kinect sensor gebruikt tijdens bedrijf- of teambuildingsuitjes.

Projectieschermen
Prijs vanaf € 35,00 exclusief btw.
 
In ons verhuurassortiment hebben wij diverse soorten projectie schermen. Denk hierbij aan voor- of achterprojectie, hangende of staande schermen en zelfs speciale span-projectieschermen.
schermg
edirolg
Edirol V4 video mixer
€ 60,00 exclusief btw.
 

Deze zeer betrouwbare Edirol V4 mixer is een bekende voor iedere video editor. Met een groot aantal effecten, signaalversterker en soepele beeld overgangen wordt video mixen wel heel makkelijk gemaakt. We beschikken eventueel ook over een preview monitor met diverse toebehoren.

 

Vanwege het brede en vernieuwende assortiment aan apparatuur, is het helaas nog niet mogelijk voor ons om alles online te zetten. De apparatuur die we op dit moment aan u tonen zijn veelal de hardlopers. Heeft u een specifieke vraag, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

 

"Habets Event Support, speelt graag voor U de hoofdrol achter de schermen".

Klik hier om contact met ons op te nemen »